nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

قوانین جدید ویزای شنگن از ژانویه 2020

دوستان عزیز همیشه همراه سایت ما در این مقاله در مورد موضوع جزئیات قوانین جدید ویزای شنگن از ژانویه 2020 اطاعاتی را در اختیارتان قرار می دهیم. طبق آخرین اخباری که به دست ما رسیده از شورای اتحادیه اروپا، با به اجرا در آمدن مقررات اصلاحی حوزه شینگن، شاهد افزایش 33 درصدی قیمت درخواست ویزای شینگن خواهیم بود. این بدین معنی است که هزینه پیشین 60 یورویی درخواست ویزای شینگن در کشورهای جهان سوم، از ژانویه سال 2020 به 80 یورو تغییر قیمت خواهد یافت.در صورت مواجه با هر گونه سوال در این قسمت با همکاران ما در سامانه صدای مشاور در تماس باشند .شما عزیزی که به دنبال کسب اطلاعات در این مورد هستند می توانند با مطالعه مقاله ما پاسخ سوالات خود را دریافت کنند و همچنین شما عزیزان می توانید برای اطلاع بیشتر در مورد جزئیات این خبر از طریق تماس با شماره های درج شده در زیر با مشاوران ما در سامانه صدای مشاور در تماس باشید تا راهنمایی های و تجربیات کامل خود را در اختیارتان قرار دهند.

 

عزیزان همراه سایت می توانید برای کسب اطلاع بیشتر به خصوص جزئیات قوانین جدید ویزای شنگن از ژانویه 2020 می توانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل کرده و از اطلاعات مشاوران تخصصی بهره مند شوند.

 

         ,,,,,,,,,        

 "سامانه مشاوره تلفنی "

 مشاوره دهنده تخصصی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

    ,,,,,,,

 

جزئیات و شرایط جدید ویزای شنگن از ژانویه

شورای اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه افزایش ۳۳.۳ درصدی هزینه صدور روادید (ویزا) شینگن را تصویب کرد. بر پایه مصوبه این شورا، متقاضیان ویزای شنگن از ابتدای ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی باید به جای ۶۰ یوروی فعلی ۸۰ یورو برای اخذ این ویزا پرداخت کنند.
‌شورای اتحادیه اروپا هدف از تصویب این قانون را حصول اطمینان از پوشش هزینه صدور روادید توسط کشورهای عضو اتحادیه و طراحی مکانیزمی برای افزایش هر سه سال یکبار نرخ صدور ویزای شنگن اعلام کرده است. این مصوبه ۶ ماه پس از انتشار از طریق روزنامه رسمی اتحادیه اروپا قابل اجرا خواهد شد. با توجه به این که انتشار رسمی مصوبه شورای اتحادیه اروپا معمولا یک ماه به طول می‌انجامد، پیش‌بینی می‌شود که اجرای قانون جدید صدور ویزای شنگن از ابتدای ژانویه سال آینده میلادی اجرایی شود.
اصلاحات صورت گرفته در خصوص قوانین صدور روادید شنگن، سال گذشته و توسط کمیسیون اروپا با هدف تسهیل اخذ ویزا توسط مسافرانی که به طور مکرر به کشورهای عضو پیمان شنگن سفر می‌کنند، ارائه شده بود.
به همین منظور در مصوبه روز پنجشنبه شورای اتحادیه اروپا مقرر شده که حداقل فاصله زمانی میان موعد ارائه درخواست اخذ ویزا تا زمان آغاز سفر به ۱۵ روز کاهش یابد و نیز حداکثر فاصله زمانی تقاضای روادید تا انجام سفر از ۳ ماه فعلی به ۶ ماه افزایش یابد.
همچنین در چارچوب این مصوبه رویه مشخص و هماهنگی در مورد تمامی افرادی که سفرهای پرشمار به کشورهای عضو پیمان شنگن دارند، اتخاذ خواهد شد تا بر اساس سوابق مثبت پرونده سفرهای آنها امکان صدور ویزا برای دوره ۱ تا ۵ سال وجود داشته باشد.
البته این مصوبه به کشورهای عضو پیمان شنگن این امکان را می‌دهد که در صورت مساعدت و همکاری مناسب کشورهای ثالث، در خصوص شهروندان آنها تسهیلات صدور سهل‌تر ویزای طولانی مدت‌تر و کم‌هزینه‌تر را اعمال کنند.
پیمان شنگن نخست در سال ۱۹۸۵ در میان پنج کشور به امضا رسید و امروز ۲۶ کشور اروپایی عضو آن هستند. این پیمان علاوه بر ایجاد امکان مسافرت بدون روادید میان این کشورها، اجازه مبادله آزاد کالا، سرمایه و نیروی کار را در میان کشورهای عضو می‌دهد.شما عزیزی که به دنبال کسب اطلاعات در این مورد هستند می توانند با مطالعه مقاله ما پاسخ سوالات خود را دریافت کنند و همچنین شما عزیزان می توانید برای اطلاع بیشتر در مورد جزئیات این خبر از طریق تماس با شماره های درج شده در زیر با مشاوران ما در سامانه صدای مشاور در تماس باشید تا راهنمایی های و تجربیات کامل خود را در اختیارتان قرار دهند.

 

 

چند ویژگی‌های در مورد قانون جدید

  • حداقل فاصله زمانی میان موعد ارائه درخواست اخذ ویزا تا زمان آغاز سفر به ۱۵ روز کاهش یابد و نیزحداکثر فاصله زمانی تقاضای روادید تا انجام سفر از ۳ ماه فعلی به ۶ ماه افزایش یابد.
  • اتخاذ رویه مشخص و هماهنگی در مورد تمامی افرادی که سفر‌های پرشمار به کشور‌های عضو پیمان شنگن دارند، بر اساس سوابق مثبت پرونده سفر‌های آن‌ها امکان صدور ویزا برای دوره ۱ تا ۵ سال وجود داشته باشد.
  • در صورت مساعدت و همکاری مناسب کشور‌های ثالث، در خصوص شهروندان آن‌ها تسهیلات صدور سهل‌تر ویزای طولانی مدت‌تر و کم‌هزینه‌تر را اعمال می‌گردد.
  • منطقه‌ی شینگن شامل ۲۶ کشور است که با یکدیگر توافق کرده‌اند شهروندان‌شان آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند. از میان ۲۶ کشور متعهد به توافق نامه یا پیمان شینگن، ۲۲ کشور عضو اتحادیه‌ی اروپا و ۴ کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) هستند.

 

توضیحاتی درباره ویزای شینگن

دوستان عزیز ما قصد داریم در این قسمت توضیحاتی را در اختیار شما قرار دهیم و چند سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید را عنوان کنیم با ما همراه باشید.

ویزای شینگن چیست؟ ویزای شینگن سندی است که برای سفر به یا دیدار از کشور‌های منطقه شینگن از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می‌شود. در زیر یک نمونه از تصویر ویزای شینگن را می‌بینید.

انواع ویزا شینگن، مدت اعتبار و هزینه اخذ ویزا به چه صورت می باشد ؟ بر اساس ماهیت و اهداف سفر، ویزای شینگن انواع مختلف، مدت اعتبار متفاوت و هزینه‌های گوناگونی دارد که از جانب سفارت و کنسولگری‌های معین صادر می‌شوند.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن چیست ؟ مدارک مورد نیاز برای همه کشور‌های عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است. باید توجه کنید که همه مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

دلایل ریجکت ویزای شینگن و راه‌های اعتراض به آن کدامند ؟ دلایل ریجکت ویزای شینگن و راه‌های اعتراض به آن، عواملی باعث رد شدن ویزای شینگن در سفارت و یا کنسولگری می‌شود را بشناسید. این واقعیت است که یک ویزای شینگن در هر زمان ممکن است رد شود، چیزی که شاید مورد رضایت متقاضیان اخذ ویزا نباشد. بسیاری از متقاضیان اخذ ویزا گیج می‌شوند و قادر به درک دقیق دلیل رد شدن ویزای شینگن خود نمی‌شوند.



 
شما عزیزی که به دنبال کسب اطلاعات در این مورد هستند می توانند با مطالعه مقاله ما پاسخ سوالات خود را دریافت کنند و همچنین شما عزیزان می توانید برای اطلاع بیشتر در مورد جزئیات این خبر از طریق تماس با شماره های درج شده در زیر با مشاوران ما در سامانه صدای مشاور در تماس باشید تا راهنمایی های و تجربیات کامل خود را در اختیارتان قرار دهند.

 

منبع :  جزئیات قوانین جدید ویزای شنگن از ژانویه 2020

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.