nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

مدت زمان ترفیع درجه در نیروی انتظامی


عزیزان مشمول در ین مقاله در خصوص مدت زمان ترفیع درجه در نیروی انتظامی مطالبی نوشته ایم وامیدوار هستیم این مقاله هم مورد رضایت و توجه قرار گیرد لذا در صورت دریافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید

 

 

,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

شماره ویژه شهر تهران  9092301612

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,

 

 

 

چند سطح درجه نظامی داریم ؟

خوب اگر بخواهیم بصورت کلی درجه بندی های نظامی را به شما بگوییم به ترتیب پایین به بالا درجه سربازی ، درجه داران یا مدرجین ، افسران جزء ، افسران ارشد و در نهایت امراء ( امیران ) را می توانیم نام ببریم. برای مثال سرجوخه و سرباز از درجه سربازها ، گروهبان و استوار از درجه های مدرجین ، ستوان و سروان از درجه افسران جزء ، سرگرد و سرهنگ از درجه افسراد ارشد و همچنین سرتیپ ، سرلشکر و سپهبد از درجه های امیران ( امراء ) محسوب می شوند . خوب در ادامه به معرفی این درجه ها می پردازیم.

 

 

 

سطوح درجه سربازی در نظام

خوب اولین درجه در مباحث نظامی جمهوری اسلامی ایران درجه سربازی است . این درجه بندی سالهاست که دیگر به پرنسل کادر نیروهای نظامی داده نمی شود و فقط به افرادی که به خدمت سربازی می روند و سطح سواد آکادمیک پایینی دارند داده می شود و معمولا بسیاری از درجه های سربازی دیگر در نیروهای نظامی استفاده نمی شوند اما بصورت کلی این درجه ها از بالا به پایین به ترتیب سرجوخه ، سرباز دوم ، سرباز یکم و در نهایت درجه سرباز دسته بندی می شوند . امروزه در نیروهای نظامی فقط نیروهای وظیفه عمومی هستند که دارای این درجه ها هستند که پایینترین درجه نظامی محسوب می شوند . می توانید درجه های سربازی را به وضوع در تصویر زیر مشاهده کنید :

 


زمان ترفیع درجه در نیروی انتظامی

تبصره ـ ترفیعات و روش اجرای آن به موجب آئین‌نامه‌ای خواهد بود که به وسیله نیروی انتظامی با هماهنگی وزارت کشور تهیه و ازطریق ستاد کل به تصویب فرماندهی کل قوا می‌رسد.

ماده 72 ـ عناوین و ترتیب درجات کارکنان انتظامی به شرح زیر می‌باشد:

1 ـ سرباز

2 ـ سرباز دوم

3 ـ سرباز یکم

4 ـ سرجوخه

5 ـ گروهبان سوم

6 ـ گروهبان دوم

7 ـ گروهبان یکم

8 ـ استوار دوم

9 ـ استوار یکم

10 ـ ستوان سوم

11 ـ ستوان دوم

12 ـ ستوان یکم

13 ـ سروان

14 ـ سرگرد

15 ـ سرهنگ دوم

16 ـ سرهنگ

17 ـ سرتیپ دوم

18 ـ سرتیپ

19 ـ سرلشگر

20 ـ سپهبد

21 ـ ارتشبد

تبصره 1 ـ درجات مندرج در این ماده مجموعا به پنج گروه تقسیم می‌گردند:

الف ـ ردیفهای 1 تا 4 گروه سربازی

ب ـ ردیفهای 5 تا 9 گروه درجه‌داری

ج ـ ردیفهای 10 تا 13 گروه افسری جز

د ـ ردیفهای 14 تا 16 گروه افسری ارشد

هـ ـ ردیفهای 17 و بالاتر گروه امرا

تبصره 2 ـ بعد از عناوین درجات پاسداران کمیته سابق انقلاب اسلامی که براساس دستورالعمل تعیین جایگاه خدمتی پاسداران کمیته انقلاب اسلامی (مصوب فرماندهی کل قوا) و نیز پاسدارانی که براساس دستورالعمل تعیین جایگاه خدمتی سپاه تطبیق شده‌اند و به تجویز ماده (23) این قانون به نیروی انتظامی منتقل گردیده و یا می‌گردند کلمه (پاسدار) اضافه می‌شود.

ماده 73 ـ حداقل مدت توقف کارکنان پایور و پیمانی در هر یک از درجات و رتبه‌های موضوع این قانون چهار سال می‌باشد.

ماده 74 ـ دانش آموختگان آموزشگاههای علمی ـ تخصصی موضوع این قانون که موفق به اخذ مدرک پایان دوره متوسطه مهارتی شده‌اند به درجه گروهبان یکمی و در نهایت به درجه سروانی نائل خواهند شد. درصورتی که کارکنان انتظامی مشمول این ماده در طول خدمت از ارشدیت یا درجه تشویقی برخوردار شوند ، به همان میزان و حداکثر به درجه سرگردی ارتقا می‌یابند.

تبصره 1 ـ کارکنان انتظامی که قبل از این قانون با مدرک پائین‌تر از پایان دوره متوسطه استخدام گردیده‌اند درصورتی که موفق به اخذ مدرک پایان دوره متوسطه گردند به چهار سال ارشدیت نائل می‌گردند.

تبصره 2 ـ آن دسته از کارکنانی که با مدرک پایان دوره راهنمایی استخدام می‌شوند و موفق به طی دوره علمی نمی‌گردند به درجه گروهبان دومی و در نهایت به درجه ستوان‌یکمی نائل خواهند شد.

ماده 75 ـ دانش آموختگان دوره کاردانی دانشکده‌های علوم و فنون انتظامی به درجه ستوان سومی و در نهایت به درجه سرهنگی خواهند رسید.

تبصره ـ در موارد استثنایی به پیشنهاد فرمانده نیروی انتظامی و تصویب فرماندهی کل قوا ، درجه سرتیپ دومی پس از طی حداقل مدت توقف در درجه سرهنگی به صورت درجه تشویقی به آنان اعطا می‌گردد.

ماده 76 ـ دانش آموختگان دوره کارشناسی دانشکده‌های علوم و فنون انتظامی به درجه ستوان دومی نائل می‌گردند.

تبصره ـ نیل به درجه سرتیپی و بالاتر منوط به طی دوره فرماندهی و مدیریت عالی انتظامی یا دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا بالاتر مورد نیاز و قابل قبول نیروی انتظامی خواهد بود.





منبع:مدت زمان ترفیع درجه در نیروی انتظامی



 

انتظامی برحسب درجه 98 -نحوه گرفتن پرینت از کارت سوخت -مدت آموزش درجه داری نیروی انتظامی -چرا در ایران سپهبدی و ارتشبد نداریم -مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج -شرایط و نحوه استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی 98-استخدام در نیرو انتظامی با مدرک لیسانس 98 -نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99- نحوه دریافت کارت ایثارگری 98 -نحوه دریافت کد سخاء از طریق پیامک در سال 98-نحوه و شرایط استخدام در سپاه پاسداران برای بانوان 98 - 99-خرید خدمت سربازی با یکسال غیبت 98 - 99-نحوه دریافت کارت جانبازی زیر 25 درصد-وام خودرو جانبازان سال 98-سایت استخدام خواهران در سپاه 98-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی 98-شرایط استخدام بانوان در نیروی انتظامی 98-نحوه اعطای 5 درصد جانبازی به ایثارگرانترتیب درجه های نظامی بر حسب مدرک تحصیلی سال 98قانون جامع ایثارگران در سال 98-موارد منع استخدام پزشکی ناجا-لیست پادگان های نیروی زمینی ارتش-نحوه مشاهده درصد جانبازی با کد ملی 98استعلام کارت پایان خدمت با کد ملیبهترین جای خدمت در نیروی انتظامی-چگونه بفهمیم کارت پایان خدمت صادر شده استشرایط استخدام نیروی انتظامی یگان ویژه در سال 98استعلام کارت ایثارگران ارتش 98وظایف سرباز معاف از رزم چیست -آیا خرید سربازی در سال ۹۹ برمی گرددبخشش رهبری اضافه خدمت سربازی 98آیین نامه مرخصی سربازان در دوران خدمت سربازی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.